شرایط دانشجویان جهت استفاده از تخفیف شهریه

۱۷ مهر ۱۳۹۷ | ۰۹:۳۴ کد : ۳۰۵ اخبار

شرایط دانشجویان جهت استفاده از تخفیف شهریه:

1. همسر یا فرزند کارکنان و اعضای هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی (با معرفی نامه از واحد مربوطه، ارائه حکم کارگزینی)
  2. دانشجوی ممتاز علمی (با تایید معاونت آموزشی واحد )
  3. تخفیف شهریه نفرات برتر آزمون سراسری (با معرفی نامه از مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی)
  4. تخفیف شهریه دانشجویان ممتاز ورزشی (با تایید معاونت ورزش سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی )
  5. دانشجوی قاری و حافظ برجسته قرآن کریم .
  6. دانشجوی برتر مسابقات فرهنگی و هنری (با تایید معاونت دانشجویی و فرهنگی سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی)
  7. دانشجوی عضو باشگاه پژوهشگران جوان (با تایید رئیس باشگاه پژوهشگران جوان سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی )
  8. دانشجویان دارای عناوین علمی (با تایید معاونت پژوهشی)
  9. خانواده های دارای بیش از یک دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی (فقط برای دانشجویان مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد)
  10.  بیماران خاص
  11. دانشجویان تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی(ره) و سازمان بهزیستی

مدارک لازم:

• تکمیل فرم تخفیف شهریه
  • کپی شناسنامه صفحه اول و دوم شناسنامه دانشجو
  • گواهی اشتغال به تحصیل برادر یا خواهر دانشجو دارای اعتبار تا تاریخ 30/11/97

تبصره:

با توجه به شروع ترم جدید ، دانشجویان می بایست کلیه مدارک مربوط به تخفیف شهریه را حداکثر تا تاریخ 30/07/97 به اداره دانشجویی و فرهنگی دانشکده داروسازی و علوم دارویی تحویل نمایند.

بدیهی است زمان تعیین شده قابل تمدید نمی باشد و تخفیف شهریه به دانشجویانی که پس از تاریخ تعیین شده مدارک خود را تحویل نمایند، تعلق نمی گیرد.

دانشجویان می توانند نتایج تخفیف شهریه خود را پس از اعمال تخفیف از طریق سایت در پروفایل شخصی پیگیری نمایند.

اداره دانشجویی و فرهنگی

دانشکده داروسازی و علوم دارویی